Здравейте приятели, казвам се Георги Нанев, член и един от основателите на групата „Superlime“. През годините съм бил притежател на страхотни, според мен, автомобили като: Toyota Supra Twin turbo, Toyota Corolla AE86 и т.н., а в момента съм горд собственик на Audi 80 Competition S2 като го определям за най-мечтания от мен автомобил – Sport Quattro.

Още от малък винаги съм бил много любопитен и амбициозен, именно поради тези причини съм се занимавал с много и най-различни неща, от всякакъв тип, това обаче е дълга тема на разговор … хаха.

Завършил съм училище с италиански и испански език, също така времната са такива, че нямаше как да не науча и английски език. След това завърших НБУ с две специалности, едновременно и се случи така, че да имам две висши образования, едно по „плакат и рекламен дизайн“ и едно по „графичен дизайн“. Като цяло личното ми мнение е, че образованието не е в основата на това да бъдеш успешен, но определено е необходим спътник в живота на всеки.

В автомобилните среди съм от около 9/10 години и целите, които се стремим да достигнем са нещата, които са липсвали на мен и на целия ни екип, а това са повече и по-грандиозни събирания и събития, повече места, където да практикуваме и подлагаме нашите автомобили на изпитания, като най-голямата ни цел, не единствената, но най-голямата, е да създадем писта, на която всички можем да се радваме и експлоатираме максимално. Разбира се, се надяваме и да допринесем за едно по-спокойно шофиране по републиканска ни пътна мрежа, като съм убеден, че животът, ситуацийте и хората, които са около мен ще бъдат моя съпровод към осъществяването на една мечта и дори и поне малко да съм/сме помогнали за осъществяването на този проект значи нашето (моето) „дело“ не е напразно!

Успех на всички, заедно можем!