Десислава – Десс
Родена съм  1990г в гр.София
завършила съм частен колеж по екранно изкуство, частен университет с фотография и журналистика, спортната академия като Фитнес треньор, частен колеж „trainfitness“ в Лондон със специалност треньор.
Състезателка по „бикини фитнес“ участвала съм в състезания както в България така и в чужбина.
Това с което се занимава е треньорство от над 7г. Това е и една от големите ми страсти и нещо което работя с удоволствие. „дори да имам милиони пак бих продължавала да работя като треньор“
В автомобилните среди е от не дълго време, но както в другите неща така и тук съм отдадена на 100%. Първото нещо привлякло ме   в тези среди е именно обстановката и контактите с различни  хора а след това и страстта към високата скорост. На вторият месец от получаването на книжка вече бях на пистата на състезание „дракон къп“ от където си тръгнах с медал за трето място. Въпреки, че съм нова в този спорт вече започвам да трупам колекция автомобили от които  тойота супра сингъл турбо 6скорости и хонда сивик с турбо. Амбициите ми свързани с този спорт са не до толкова свързани с моето развитие в него колкото до това  да допринеса за едно всеобщо напредване и развиване на автомобилния спорта в българия във всичките му аспекти , сбирки, състезания, медия , маркетинг, реклама, връзки.
Аз съм един от основателите на групата и човека който дава най-много зор да станат нещата. В групата моята роля е  да общувам с последователи, връзки , реклама, маркетинг и стратегия.

 

Повече за мойте автомобили:
Toyota Supra MK lV Facelift 98′
Цвят – Original Supra Royal sapphire pearl
Интериор – изцяло кожен
Двигател – 2JZ-GTE VVTI
Single turbo – Garrett GT3576R
Скоростна кутия – 6 степенна  V161 Getrag
ECU – Motec M600
Съединител – Spec stage 3+ Rated to 855 lb/ft torque.
Бензинова помпа – Walbro 450LH
Спирачки- AP racing 6 pot at the front and original 2 pot at the back
Диференцял – LSD
AEM – air/fuel ratio
Racelogic Traction control
TRD strut brace
K&N Air filter
Генерация- Blitz Nur Spec
Джанти- 19′ O.Z Superleggera

 

Honda civic 6gen
1.6 d16
single turbo
турбо- garret (от тойота супра МК3)
цвят – стелт грей
седалки – rearo от Subaru STI
лост за скорости – карбон
тайм аттак добавки – сплитер , канарди